04202024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 21:51

Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς 2023 - Δελτίο Τύπου Νο 4

Στην ιδιαίτερα φιλόξενη περιοχή της Λιβαδειάς ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος και του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, χωμάτινο Rally Sprint. Όλα τα μέλη και τα στελέχη του Σωματείου, μαζί με στελέχη του Σωματείου ΑΛΦΑΛ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

A Αντιγραφή

Οι συνεχείς προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του τερέν, η άψογη συνεργασία των στελεχών μεταξύ τους, η ευχαρίστηση και τα σχόλια των πληρωμάτων μετά τον τερματισμό ήταν για μας η καλύτερη ανταμοιβή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι αδελφοί μας από την Κύπρο, έδωσαν μία παράσταση που κράτησε τους πολλούς θεατές στις μύτες των ποδιών τους. Οι Τσουλόφτας- Ηλία σε ρυθμούς «παγκοσμίου» απέκτησαν πολλούς φανατικούς οπαδούς στην Λιβαδειά. Άτυχοι οι δικοί μας Κεχαγιάς- Κουζιώνης, που είχαν μια μικροέξοδο που τους στέρησε ένα καλό αποτέλεσμα.

T

Ακολούθησαν οι σταθερά γρήγοροι Παντελή-Λάος και οι πρώτοι της C2 Παραδείσης- Ποιμενίδης σε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση.
Πίσω τους οι πρώτοι της C5 Χ. Παντελή-Κούγιας με δεύτερους τους Τσάκαλο -Κοτρώνη που άφησαν πίσω τους πολύ δυνατότερους συνδυασμούς.

Y

Στην C3 πρώτοι στον πρώτο τους αγώνα οι Αμουτζάς-Ηλιόπουλος, τους περιμένουμε και σε άλλους αγώνες. Στην C6 οι τοπικοί Μανούσκος-Μανούσκος πρώτευσαν στην έδρα τους.
Στην κατηγορία F2 η οποία ήταν πολυπληθής όπως πάντα με πληρώματα και αυτοκίνητα ικανά για το καλύτερο. Πρώτοι οι Παντελή-Κούγιας, ακολουθούμενοι από τους Τσάκαλο-Κοτρώνη και Αμουτζά-Ηλιόπουλο.

 G

Τέλος ιδιαίτερη μνεία αξίζει η κατηγορία ιστορικών για τον έντονο συναγωνισμό και τις εναλλαγές στην κατάταξη που ομόρφυνε τον αγώνα.

Η ‘εξωτική’ Lancia 037 Κατ.4 των Χριστοδούλου-Σαμαρά τερμάτισε στην πρώτη θέση της Γενικής κατάταξης των Ιστορικών, ακολουθούμενη από τα δύο κορυφαία ιστορικά Escort Mk2 Κατ.3 και Κλάσης 2000, των Χαλιβελάκη-Παπαγεωργίου και Παραδείση- Στεργίου.

S

Ακολούθησαν οι πρώτοι στην κατ.1+2 και στην Κλάση 1600, Αμαξόπουλος-Μωραίτη με το Toyota Corolla που δεν τα πάει καλά με τις ανηφόρες. Στην Κλάση ως 1300 πρώτοι οι Κουτσίκος-Πετρόπουλος με Toyota Starlet σε μια πολύ καλή προσπάθεια.

Θα βρείτε αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα στο www.infomega.gr/live/

E

Στον αγώνα μας χρησιμοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα καινούργια νέας τεχνολογίας χρονόμετρα-ρολόγια που πρόσφατα απέκτησε η ΟΜΑΕ.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λιβαδειάς για την προσφορά του στον Αγώνα. Την Τροχαία Λιβαδειάς που έλεγχε την ασφαλή κίνηση των Αγωνιστικών στις απλές διαδρομές και τα στελέχη της ΑΛΦΑΛ που μας βοήθησαν στην οργάνωση.

O
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού Τσουκαλάδες και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων «Η Αμαρυλλίς» για την εξαιρετική φιλοξενία.

Το MR ΚΤΕΟ που ευγενικά μας παραχώρησε το χώρο προκειμένου να διενεργηθεί ο τεχνικός έλεγχος.
Το Ρεκτιφιέ Ορίτζιναλ, αρωγό στις προσπάθειες μας.

V
Και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας 989 Alpha Radio και Κόκκινη Σημαία.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές τα μέλη και τα στελέχη των Αθλητικών Σωματείων της Ομοσπονδίας μας Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα.

R

Στο https://www.facebook.com/groups/assoaa

θα βρείτε και άλλες φωτογραφίες από τον αγώνα.

K

Last modified on Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 21:58