06162024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 14:39

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων!

Afisa

 

Έπειτα από 7 χρόνια το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ενδιαφέρον των πληρωμάτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για συμμετοχή στον ιστορικό μας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου, είναι ήδη τεράστιο. Ο αγώνας είναι ο ένατος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, διεξάγεται για 17η χρονιά και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους φίλους του σπορ που παρακολουθούν το θεσμό παγκοσμίως.

 

Photo

 

Η Οργανωτική Eπιτροπή του αγώνα βρίσκεται σε εγρήγορση. Οι άνθρωποι που εργάζονται ακατάπαυστα από την στιγμή που έπεσε η αυλαία του περσινού Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, φιλοδοξούν για τη διοργάνωση ενός ακόμα καλύτερου αγώνα από αυτόν του 2022. Υπενθυμίζεται πως η περσινή άρτια διοργάνωση αποτέλεσε ''φάκελο'' διαπιστευτηρίων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε πλέον ο αγώνας να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023.

Τόσο για τον αγώνα Sporting όσο και για τον αγώνα Regularity, η διαδρομή και τα ωράρια είναι έτοιμα και σύντομα θα ανακοινωθούν για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγωνιζόμενων.

Stamp

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι!

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 14:43