06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 12:24

35ο Ράλλυ Κένταυρος: Συμμετοχές

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ περνά σε ασφάλτινη επιφάνεια, με τους πρωταγωνιστές του θεσμού να ετοιμάζονται για τον 4ο αγώνα της χρονιάς, που θα έχει ως επίκεντρο τον Βόλο και συγκέντρωσε 36, ιδιαίτερα ποιοτικές συμμετοχές!

Το 35ο Ράλλυ Κένταυρος, ένας από τους πλέον κλασικούς και αγαπημένους ασφάλτινους ράλλυ της χώρας μας, επιστρέφει φέτος στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και θα διεξαχθεί στις 4-5 Ιουνίου, υπό τη διοργάνωση του Σωματείου "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" (Λ.Α.Β.). Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου και της ΠΕ Μαγνησίας και θα έχει ως επίκεντρο το πανέμορφο Πήλιο, όπου θα διεξαχθούν οι 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (Αλυκόπετρα, Καράβωμα, Κισσός) του αγώνα. 

Πρόκειται για 3 κλασικές διαδρομές του εν λόγω αγώνα, με την Αλυκόπετρα να έχει μήκος 11 χιλιομέτρων, το αγαπημένο Καράβωμα να έχει μήκος 17,8 χιλιομέτρων και τον Κισσό να ολοκληρώνει το σκέλος, με 9 επιπλέον αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου, από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 20:30, θα διεξαχθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση. Στο ίδιο μέρος, θα λάβει χώρα και ο Τερματισμός, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 14:30. Σημειώνεται, πως ο χώρος του ενδιάμεσου Service θα βρίσκεται στα Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγριόλευκες, ενώ το Αρχηγείο του αγώνα θα στεγάζεται στο Ξενοδοχείο Park, στο Βόλο. Επίσης, υποστηρικτής της  εκδήλωσης θα είναι και ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, με τις ειδικές διαδρομές του αγώνα να περνούν σε ποσοστό 80%, εντός των ορίων του.

Το γεγονός ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μεταφέρεται από το χώμα στην άσφαλτο, με έναν κλασικό αγώνα και συμμετοχές υψηλού επιπέδου, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο και εξασφαλίζει το θέαμα στον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2016, το διήμερο 4-5 Ιουνίου στην περιοχή του Πηλίου, με τη μάχη για τη νίκη να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. 

Συμμετοχές

 

Last modified on Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 08:33