06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 08:38

37ο Ράλλυ Σπριντ (Χωμάτινο) Τρίκαλα Κορινθίας: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Ιουνίου το 37ο Ράλλυ Σπριντ (Χωμάτινο) Τρίκαλα Κορινθίας, που ολοκληρώθηκε με νικητές τους Γιάννη Μπαντούνα-Κώστα Σούκουλη (Mitsubishi Lancer EVO VI, C2-A8). 

Ο αγώνας ήταν ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος 2016 και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας" (Α.Λ.Α.Κ.), συγκεντρώνοντας 28 συμμετοχές. Μετά από 5 χρόνια, το χωμάτινο Σπριντ Κορίνθου επέστρεψε στα φιλόξενα Τρίκαλα Κορινθίας, έχοντας για ακόμη μια φορά τη συμπαράσταση της Τοπικής Κοινωνίας.  Ο Τεχνικός Έλεγχος και η Πανηγυρική Εκκίνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου στην παραλία Ξυλοκάστρου, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος έλαβε χώρα σε μεγαλύτερο υψόμετρο. 

Ο λόγος για την Ειδική Διαδρομή "Ζήρεια" που είχε μήκος 9,98 χιλιομέτρων και πραγματοποιήθηκε 3 φορές από τα πληρώματα. Νικητές του αγώνα, αναδείχθηκαν οι Γιάννης Μπαντούνας-Κώστας Σούκουλης (Mitsubishi Lancer EVO VI, C2-A8) που ήταν το ταχύτερο πλήρωμα και στα τρία περάσματα. Στη δεύτερη θέση, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Subaru Impreza GT, C2-A8), ενώ την τριάδα του βάθρου διαμόρφωσε ακόμη ένα πλήρωμα με βάση τον Πύργο, οι Κωνσταντίνος Τζέμος-Γιάννης Φωτεινογιαννόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8).

Στην 4η θέση τερμάτισαν οι Χρήστος Παλαιολόγος-Δημήτρης Σελλής (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8), ενώ ακολούθησαν οι νικητές της Κατηγορίας F2. Πρόκειται για τους Γιάννη Ακράτο-Βαγγέλη Ακράτο (Renault Clio R3, C3-R3) οι οποίοι στην πρώτη τους εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έφτασαν στη νίκη, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την κατηγορία C3. Όσον αφορά στην κατάταξη της F2, τους νικητές της κατηγορίας ακολούθησαν οι  Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης (Ford Escort RS 2000, C3-E11) και Άγγελος Ζήβας-"Louki Look" (Toyota Corolla AE92, C4-E10), οι οποίοι επικράτησαν στην C4, ενώ στην C6 επικράτησαν οι Θόδωρος Πανούτσος-Παναγιώτης Πανούτσος (Toyota Yaris, C6-A5). 

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ως Θεσμικός Χορηγός και όλοι οι τοπικοί φορείς ήταν αρωγοί στην προσπάθεια για άρτια διεξαγωγή του αγώνα, ενώ παράλληλα οι επιχειρήσεις φιλοξενίας  των Τρικάλων έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους στο 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας,  κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα.  Επιπλέον, χορηγοί του αγώνα ήταν η "Ασημάκης Ανταλλακτικά" και η "Ashika Auto Parts". 

Ένα όμορφο τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελεί πλέον ανάμνηση και το Κύπελλο Χώματος θα κάνει το καλοκαιρινό του διάλειμμα, αφού η επόμενη συνάντηση του θεσμού έχει προγραμματιστεί για τις 3-4 Σεπτεμβρίου, με το Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ.

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί.

 

     

 

Last modified on Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 10:31