03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 15:25

1ο Classic Rally Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Classic Rally Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που είχε ως νικητές του Σπύρο Μουστάκα-Μάρκο Μουστάκα (Alfa Romeo Alfasud TI).

Ο φιλικός αγώνας Regularity είχε φιλικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). Τα 21 πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα που είχε ως επίκεντρο τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φιλοξενήθηκαν Τεχνικός και Διοικητικό Έλεγχος, Εκκίνηση και Τερματισμό, αγωνίστηκαν σε 11 δοκιμασίες ακριβείας σε Βαρνάβα, Κάλαμο και Αφίδνες.

Όπως προαναφέρθηκε, νικητές αναδείχθηκαν οι Σπύρος Μουστάκας-Μάρκος Μουστάκας (Alfa Romeo Alfasud TI), με τον 7χρονο Μάρκο να παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα Regularity. Το πλήρωμα του ιταλικού αυτοκινήτου, επικράτησε ταυτόχρονα και στην Κατηγορία I. Στη δεύτερη θέση τόσο της Γενικής Κατάταξης όσο και της Κατηγορίας I βρέθηκαν οι Εμμανουήλ Γιαννούλης-Ελένη Ηλιοπούλου (Alfa Romeo Giulietta), που απείχαν μόλις 1,7 βαθμούς ποινής από τους νικητές, ενώ την πρώτη τριάδα, που διαμόρφωσε και το βάθρο των νικητών, έκλεισαν οι Δημήτρης Αρβανίτης-Πέτρος Αρβανίτης (Toyota Celica) που κατέκτησαν τη νίκη στην Κατηγορία Η. Ακολούθησαν οι Λευτέρης Μανδρούκας-Απόστολος Πανόπουλος (Volkswagen Beetle) που επικράτησαν στην Κατηγορία Gκαι 67.1 βαθμούς ποινής που ήταν οι καλύτεροι στην Κατηγορία H, ενώ μια θέση πιο πίσω ολοκλήρωσαν την καλή τους προσπάθεια οι Νίκος Μπαμπαλής-Γιάννης Λαζαρίδης (Suzuki ST 410), οι οποίοι βρέθηκαν προσωρινά ακόμη και στην κορυφή της κατάταξης, όμως στη συνέχεια έχασαν χρόνο και τερμάτισαν στην 5η θέση, κερδίζοντας πάντως την Κατηγορία J. Την πρώτη εξάδα, έκλεισαν οι Χρήστος Ζωτιάδης-Γιάννης Ζωτιάδης (Ford Escort MKII). 

Σημειώνεται, πως στον αγώνα συμμετείχαν και σύγχρονα αυτοκίνητα (Κατηγορία Μ), που πάντως δεν προσμετρούσαν στη γενική, αλλά σε επιμέρους κατάταξη με τελικούς νικητές τους Νίκο Χαλιβελάκη-Βίλλυ Φατούρου (Fiat 500), που ολοκλήρωσαν εμπρός από τους "Στρατισίνο"-Βασίλη Μπασιούκα (Alfa Romeo Giulia) και Σάκη Καρανικολό-Σούλη Εγγλέζο (Toyota RAV4). 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

  

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 19:35