04202024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 09:40

Arcadia Classic Tour 2018

This must be (underwater) love τραγουδούσαν οι smoke city στα 90’s χωρίς να έχουν στο μυαλό τους τις μάχες με τον καιρό και το χρονόμετρο που έδωσαν τον Μάιο του 2018, 50 υπέροχα Ιστορικά οχήματα με τα πληρώματα τους στα βουνά Κορινθίας και Αρκαδίας...

Σάββατο πρωί, Πανηγυρική εκκίνηση από Κόρινθο, με τον Δήμαρχο Κορινθιών κο Πνευματικό με την σημαία να δίνει το go και πίσω στο Ν.49 τον Δήμαρχο Γορτυνίας κο Γιαννόπουλο να εκκινεί. Ειδική κατηγορία τοπικών αρχόντων για το 2019 όπως πρότεινε ο κος Πνευματικός!

Παρόντες οι τοπικοί άρχοντες, αλλά το τοπίο και ο καιρός θύμιζε Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πρώτη ΕΔΑ με πλοήγηση, το Κλημέντι, δεύτερη τεχνική (τριπλή) το Παναρίτι και τέλος η Λίμνη Δόξα όπου και η ανασυγκρότηση μετά από περίπου 120 χλμ.

Μετά, κανείς δεν φανταζόταν την συνέχεια… Πυκνή ομίχλη στα ορεινά Λυκούρια και βροχερό Δρακοβούνι με κοφτά περάσματα και αδρεναλίνη στο κόκκινο, Βαλτεσίνικο και Δημητσάνα ύστερα από 80 χλμ! Επιτέλους χαλάρωση και η «Αναθεματική κομπανία» στο καφέ Αντίκα (χαρακτηριστικό σημείο πλέον) να τραγουδά ως αργά για μας.

Κυριακή πρωί, ακόμη 100 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Ελάτα, βροχή και Ηλιος. Ονόματα όπως Αρκουδόρεμα, Λιμποβίτσι, Αλωνισταινα, Ελάτη και Χρυσοβιτσι με εναλλαγές ΜΩΤ… υπέροχο!

Απονομή στο Συνεδριακό κέντρο Δημητσάνας. Μεγάλοι Νικητές οι Μουστάκας Σπύρος και Νικόλαος με την Alfa Romeo Alfasud. Εκπληξη η 2η Θέση των Λιακοτίτη και Ντζουμάνη με το υπέροχο Datsun 240Z ενώ 3οι οι συνήθεις ύποπτοι Κονταράτος και Μανσόλας με την Porsche 911 (βοηθούμενοι από την ατυχία των αδελφών Χρυσώτη με την κόκκινη BMW 02 που «χτυπούσαν» την 3η Γενικής).

Συμπέρασμα…It was Love, εστω και underwater….