04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 15:47

Attica Classic Rally 2019: Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Πρωτάθλημα Regularity της ΟΜΑΕ

Συνολικά 265 χιλιόμετρα απολαυστικά χιλιόμετρα σφιχτού αγώνα ακριβείας, 6 ώρες και 40 λεπτά νυκτερινής οδήγησης και 12 δοκιμασίες σε όλες τις θρυλικές ειδικές της Αττικής αποτέλεσαν τον πρώτο αγώνα του ανανεωμένου πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ, το Attica Classic Rally 2019, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Μελετάκι, Μέγαρα, Αγιάννης, Ψάθα, Πάνακτο, Φυλή, Ασπρόπυργος, Στεφάνη, Σκούρτα, Αυλώνα, Αγ. Μερκούρης και Ανάβαση Χασιάς δοκίμασαν οχήματα και πληρώματα σε στεγνό, βρεμένο αλλά και χιονισμένο οδόστρωμα. Οι καιρικές συνθήκες τόσο της προηγούμενης νύκτας όσο και του πρωινού (χιόνισε στις ορεινές ειδικές) δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο τοπίο για Ελληνικό αγώνα!

Το ιδιαίτερο πρόσωπο του αγώνα απεικονίστηκε κατά την διάρκεια του στα προοδευτικά αποτελέσματα όπου είχαμε συνεχείς αλλαγές στις θέσεις των πληρωμάτων! Οι Σπυρίδων Μουστάκας / Νικόλας Μουστάκας, ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρώτη θέση στον Αγ. Μερκούρη – προτελευταία δοκιμασία και οδηγώντας την Alfa Romeo Alfasud με ακρίβεια και πείσμα.

Με διαφορά μόλις 3.6 βαθμών ακολούθησαν οι Κονταράτος Θεμιστοκλής / Ιατρίδης Ιούλιος με την Porsche 911sc ενώ τρίτο πλήρωμα (+8.2) ήταν οι Δούρος Αναστάσιος / Καράμπελας Ιωάννης με ΒΜW 1502. Έντονος ήταν ο συναγωνισμός και μεταξύ των πληρωμάτων που ακολούθησαν.

Το σωματείο Artemis Auto Club ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας που έβαλε τις βάσεις για το ανανεωμένο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος, στις 14 Απρίλη ο οποίος προγραμματίζεται να διεξαχθεί απο τον ΑΟΠ παράλληλα με το Ράλλυ Αχαιός.

[Φωτογραφίες: Action Studio GR / Τάσος Αρωνίτης / Νίκος Κακολύρης]

Αποτελέσματα: Γενική

Αποτελέσματα: Κατηγορίες