07172024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 20:16

1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας: Αποτελέσματα

   

Με μάχες σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις κύλισε ο 1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων που διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.
Την μερίδα του λέοντος, όπως αναμενόταν άλλωστε, συγκέντρωσε η «μεγάλη» Κατηγορία Τουρισμού. Οι μάχες που δόθηκαν ανάμεσα στους «Sakis.D» και τον Γιώργο Κεχαγιά, με τα Audi A4 ST και Ford Escort WRC αντίστοιχα, σήκωσαν τους -πολλούς- θεατές στις μύτες των ποδιών τους ειδικά στο 2ο Αγώνα της κατηγορίας. Τελικός νικητής στο νήμα, αναδείχθηκε ο «Sakis.D» οποίος παράλληλα κέρδισε και το έπαθλο που αθλοθέτησε το motori.gr. Στην ίδια κατηγορία την 3η θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Κεχαγιάς. Στην «Κατηγορία Τουρισμού» ο Γιώργος Κουρνιάτης, κέρδισε την 1η θέση ακολουθούμενος από τους Δημήτρη Λούκο και Λεωνίδα Λεοντόπουλο, ενώ στη «Κατηγορία Formula Saloon» πρώτος ήταν ο Συμεών Χατζηπαντελής, με τον Μάνο Καμπά δεύτερο.
Στην κατηγορία του Επάθλου μονοθέσιων, ο Νίκος Ζάχος κατέκτησε άξια την νίκη χωρίς την πολυαναμενόμενη μάχη με τον αναγεννημένο Μάριο Χρυσάφη που αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στο μονοθέσιό του… Ωστόσο τα υπέροχα μονοθέσια  Formula Gloria έντυσαν με άλλο χρώμα την κατηγορία με τελικό νικητή εδώ τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα!
Το ΟΜΑΕ Saxo -106 cup δυστυχώς δεν κατόρθωσε να ξεκινήσει από τον 1ο Αγώνα του Πρωταθλήματος, εξαιτίας της μη έγκαιρης προετοιμασίας των αυτοκινήτων. Σίγουρα στο σχεδόν ενάμισι μήνα που απομένει έως την έναρξη του 2ου Αγώνα, η κατηγορία θα συμπληρωθεί.
Ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης “Circuit Battle” με τις νέες κατηγορίες Street, Extreme και Racing, κόσμησε πραγματικά την διοργάνωση. Με αυτοκίνητα που έχουν φτάσει στο “απόλυτο” όπως Fiat Punto HGT SC ή το πρωτότυπο Mazda στην Racing και το Nissan GTR στην Extreme, πρόσφεραν στους θεατές πολλές συγκινήσεις.
Καινοτομία του Αγώνα η απευθείας μετάδοση μέσα από την συχνότητα του www.gingeradio.gr  που κάλυψε επί 5 ώρες όλες τις κατηγορίες και τις μάχες που δόθηκαν.
Υπενθυμίζεται πως Μεγάλος Χορηγός του αγώνα ήταν το "24 rally shop" και Χορηγοί Επικοινωνίας το www.motori.gr και www.kokkinhshmaia.gr.
Επόμενο ραντεβού με τον δεύτερο Αγώνα του Πρωταθλήματος στις 31 Μαΐου.

   

     

   

Αποτελέσματα Αγώνα Ταχύτητας

Αποτελέσματα Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:52