03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 16:18

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, Rd.1: Μπαίνει Οκτώβριος; Μπαίνουμε πίστα!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2020, πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη φορά στη σύγχρονη ιστορία του, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, εκεί όπου θα διεξαχθεί και η 1η συνάντηση του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2020.

Μπορεί η πανδημία να επέβαλε την αναβολή των αγώνων την περασμένη Άνοιξη, όμως σήμερα η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής είναι πανέτοιμη να διοργανώσει με απόλυτη ασφάλεια τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων, των χορηγών και του κοινού τα προηγούμενα χρόνια ήταν τέτοιο που κατέστησε απόλυτα επιτυχημένη την ανασύσταση του θεσμού από το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. και οδήγησε στη διεξαγωγή αγώνων με υψηλού επιπέδου συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα.

Οι ίδιοι παράγοντες εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και φέτος. Η πίστα των Μεγάρων λοιπόν ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου τα αγωνιστικά των ομάδων Ν, Α, R και Ε, τα θηρία της Formula Saloon, και τα αγαπημένα και πολύ εντυπωσιακά Ιστορικά.

Το έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2020 πλαισιώνει και φέτος το Πρωτάθλημα Ταχύτητας με τις τρεις κατηγορίες του, Stock, Sport και Extreme, αλλά και με τις επιπλέον κλάσεις Clio Cup, Legends Cup και Crosskart Cup. Κάτι αρκετά ενδεικτικό για τον πολύπλευρο χαρακτήρα του HTTC, αλλά και για το θέαμα που υπόσχεται. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην ατομική χρονομέτρηση θα πρέπει να βιαστούν, αφού οι συμμετοχές θα περιοριστούν στις 40.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/) μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, τόσο για τις κατηγορίες των αγώνων Ταχύτητας όσο και για το HTTC. Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. προσφέρει τη δωρεάν συμμετοχή των Υπερπρωταθλητών της Super Season 2018-2019 στους φετινούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και του HTTC. Για περισσότερες διευκρινίσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λέσχη μας.

Και φέτος οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε απόσταση 20 km από την πίστα, στο ξενοδοχείο IL Desto Studios – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι, με την προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο και με δώρο μία ακόμη διανυκτέρευση την Παρασκευή. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879. Υποστηρικτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι η εταιρεία ειδών γραφείου Skag, καθώς και οι Puma, Under Armour, Loux, Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα τηρήσει πιστά τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, και θα δώσει ιδιαίτερη μέριμνα στην ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων σε αυτόν. Με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών.

Το Πρωτάθλημα Ταχύτητας είναι προ των πυλών. Η αγωνία για τους συνδυασμούς που θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε κατηγορία είναι ήδη μεγάλη. Καλή μας αρχή!