03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 14:28

4ο Dirt Games Challenge 2017: Πανηγυρικό φινάλε στα Μέγαρα

Στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των Μεγάρων θα πέσει η αυλαία του νεοσύστατου Dirt Games Challenge. Ο τέταρτος και τελευταίος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, σε έναν αγώνα-γιορτή που ουσιαστικά κλείνει τη φετινή αγωνιστική χρονιά στη χώρα μας. Την οργάνωση έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την ομάδα των Dirt Games.

Ο αγώνας είναι μικτός, καθώς η διαδρομή θα περιλαμβάνει τόσο ασφάλτινα, όσο και χωμάτινα κομμάτια, σε ποσοστό 70/30 (άσφαλτος/χώμα) καθώς και ένα εντυπωσιακό άλμα. Απευθύνεται σε αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R και ιστορικά, σε 4x4, buggies, ελληνικές χωμάτινες φόρμουλες και φυσικά σε kartcross. Να σημειωθεί πως επιτρέπεται μόνο η χρήση ασφάλτινων ελαστικών.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος έχει οριστεί για το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, από τις 08.00 έως τις 09.30 στην πίστα των Μεγάρων. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσουν τα 4 σκέλη του αγώνα (ώρα 10.00). Κάθε αγωνιζόμενος θα πραγματοποιήσει 4 περάσματα, ενώ ο νικητής θα προκύψει από το άθροισμα των τριών καλύτερων περασμάτων του, εφόσον έχει τερματίσει και τα τέσσερα περάσματα του. Το συνολικό μήκος του ενός σκέλους ανέρχεται στα 2.200 μέτρα, ενώ τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 8.8 χλμ. Όπως γίνεται σε κάθε αγώνα του Dirt Games Challenge, οι νικητές όλων των κατηγοριών του αγώνα θα μοιραστούν δώρα και δωροεπιταγές από τους χορηγούς. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4Troxoi και η COSMOTE TV, η οποία, όπως σε όλους τους αγώνες, έτσι και στα Μέγαρα θα μεταδώσει σχετικό αφιέρωμα διάρκειας 15 λεπτών μέσα από τη συχνότητά της.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ενημερωθείτε για όλα τα νέα γύρω από τον αγώνα στην ιστοσελίδα του ΑΣΜΑ: https://agonistiko.gr/home/activity/34-dirt-games-challenge-2017