04162024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 15:35

EKO Racing Dirt Games: Προορισμός Χαλκίδα!

Η δράση συνεχίζεται και οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games 2018 ετοιμάζονται ήδη για τον 3ο γύρο του θεσμού. Μετά τις αναμετρήσεις στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο και το Διαδρόμιο, άνθρωποι και μηχανές θα τεθούν αντιμέτωποι με μία τελείως διαφορετική πρόκληση.

Στις 20-21 Οκτωβρίου, το EKO Racing Dirt Games θα λάβει χώρα στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδας, σε μία διαδρομή μήκους 2,2 χιλιομέτρων. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σημείο που ξεκίνησαν όλα το 2016, όταν μία φιλική αναμέτρηση κατέληξε στον πλέον αναπτυσσόμενο θεσμό των τελευταίων ετών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αναμέτρησης, είναι η φύση της διαδρομής, η οποία και θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή, παρά πίστα. Κάτι που αυξάνει το επίπεδο του συναγωνισμού, με τους οδηγούς να πρέπει να έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση...

Οι συμμετοχές για τον 3ο γύρο του EKO Racing Dirt Games έχουν ανοίξει και όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν στο σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ στη διεύθυνση: https://www.e-omae-epa.gr/.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, με την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα να έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α). Σημειώστε, ότι ο αγώνας της Χαλκίδας θα αποτελέσει παράλληλα και τον 4ο γύρο του Επάθλου Ατομικής Χωμάτινης Χρονομέτρησης (Timed Rally Challenge), γεγονός που εγγυάται το υψηλό επίπεδο συμμετοχών και στην κατηγορία των αυτοκινήτων.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο θεσμός για το 2018... τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζουν η Subaru Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4TΡΟΧΟΙ να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά!_ Δελτίο Τύπου