Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 16:41

Σεμινάρια Αγωνιστικής Οδήγησης

Μετά την μεγάλη αποδοχή που έτυχε από τους αθλητές, το 1ο Σεμινάριο Συνοδήγησης Αγώνων Αυτοκινήτου του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α., τα σωματεία  A.Λ.Α., Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α., Α.Σ.Φ.Α., START-LINE και ΥΠΕΡΙΩΝ, διοργανώνουν από κοινού με τη υποστήριξη της Ο.Μ.Α.Ε., σειρά σεμιναρίων για Οδηγούς Αγώνων από τον προσεχή Ιούλιο 2015.
Κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει δύο ενότητες:
1.    Αγωνιστική Οδήγηση και Ασφάλεια
2.    Αγωνιστική Οδήγηση και Επίδοση
Στα σεμινάρια θα παρουσιαστεί ολόκληρη η διαδικασία της αγωνιστικής οδήγησης, από τα μέτρα ασφαλείας και την προετοιμασία του αυτοκινήτου, έως και την ιδιαίτερες τεχνικές οδήγησης.
Γνωστοί και έμπειροι οδηγοί, θα αναπτύξουν όλες τις πτυχές της θεματολογίας με σκοπό να μεταδώσουν στους παρευρισκόμενους γνώσεις και εμπειρίες δεκαετιών για το άθλημα.
Τα σεμινάρια είναι απογευματινά (18:00 – 22:00) και θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΜΑΕ στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, σε ομάδες 20 ατόμων ανά ημέρα.
Οι πρώτες δύο ημέρες των σεμιναρίων είναι η Δευτέρα 6 Ιουλίου και η Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, εφόσον συμπληρωθούν δύο ομάδες των 20 ατόμων.
Καλούμε όλους τους οδηγούς αγώνων να συμμετάσχουν, σημειώνουμε όμως πως θα δοθεί προτεραιότητα στους νέους αθλητές, μέλη των σωματείων που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση.

Οι προσεχείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα email:
A.Λ.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α.Σ.Φ.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
START-LINE: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΥΠΕΡΙΩΝ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified on Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 09:13