03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 16:00

Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών στη Λάρισα το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (ΕΠΕΚΕΠ) της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, προκηρύσσει το Σεμινάριο Yποψήφιων Κριτών Αγώνων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας στις 16-17 Νοεμβρίου 2019, με οργάνωση του Σωματείου ΣΜΑΛ.

To θεωρητικό μέρος του Σεμιναρίου, καθώς και οι γραπτές εξετάσεις, θα γίνουν το Σάββατο 16/11/19 ωρα 13.00 στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, στο κτίριο Περιφερείας Θεσσαλίας, ενώ η πρακτική εφαρμογή και η προσομοίωση αγώνων την Κυριακή 17/11/19 ώρα 11.00 στην Σκεπαστή αγορά Νεάπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους του Σωματείου, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Στα Σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, φτάνει να είναι ενταγμένοι σε κάποιο εγκεκριμένο σωματείο της ΟΜΑΕ. Σημειώστε επίσης, ότι το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα στο σεμινάριο είναι 20 €, ποσό το οποίο εισπράττεται από το Σωματείο και αφορά στην κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.

Η ΕΠΕΚΕΠ σας ενημερώνει ότι οι υποψήφιοι, μετα το τέλος του ενημερωτικού μέρους του Σεμιναρίου, θα εξεταστούν γραπτώς, καθώς και σε πρακτική εφαρμογή σε προσομοίωση αγώνων, με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, πάνω στην υλη των Γενικών κανονισμών, ολων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κώδικα, τα οποία μπορούν να βρουν στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ» ,τους οποίους πρέπει να μελετήσουν με προσοχή. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Σεμιναρίου Λάρισας: Κώστας Παπαθανασίου / Κιν. 6974750494