04222024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 20:27

Απονομές Πρωταθλημάτων - Κυπέλλων και Επάθλων 2023: Λάμψη αστέρων! Featured

Απονομές 2023 2

Οι πρωταγωνιστές του 2023 βραβεύτηκαν από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κτήμα Domaine Karras στην Κερατέα. Τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Κωνσταντίνος Μαρκουίζος.

Απονομές 2023 3

Αρχικά, ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, Ιωάννης Μεσημέρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους παράλληλα συγχαρητήρια για τις επιδόσεις τους την περασμένη χρονιά, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει κάνει και πάλι δυναμική είσοδο στη διεθνή σκηνή, με τέσσερις διεθνείς διοργανώσεις να φιλοξενούνται στη χώρα μας το 2024. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της ΕΠ.Α., Φωτεινή Ψαρράκου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που στήριξαν όλες τις μορφές αγώνων το 2023, αναφέροντας πως εκδόθηκαν περισσότερες από 4000 αγωνιστικές άδειες. Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει τα έυσημα στα σωματεία, καθώς και σε όλα τα στελέχη που στηρίζουν και συντελούν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Απονομές 2023 4

Εν συνεχεία, η ΟΜΑΕ βράβευσε για την προσφορά του στο χώρο, τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε τα σημαντικά οφέλη που είχε η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ ανέφερε και τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το περιβόητο θέμα των πινακίδων των ιστορικών οχημάτων. Βραβεύτηκαν, επίσης, για την προσφορά τους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Τροχαία, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Cosmote TV, ο υπεύθυνος υλικών της ΟΜΑΕ, κ. Γιώργος Διονυσόπουλος, καθώς και η ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στα FIA Motorsport Games το 2022.

Απονομές 2023 5

Έπειτα, ακολούθησε η βράβευση των πρωταγωνιστών του 2023, σε όλες τις μορφές αγώνων που έλαβαν χώρα την περασμένη χρονιά. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι αθλητές που διέπρεψαν στο χώρο του Karting, στο χώρο του Drift, στις Αναβάσεις, στο Dragster, στα χωμάτινα και ασφάλτινα ράλλυ, στο χώρο των Ιστορικών αυτοκινήτων, στο χώρο των Regularity, στα 4x4 και στις Δεξιοτεχνίες Βορείου Ελλάδος.

Απονομές 2023 6

Απονομές 2023 7

Παράλληλα, η ΟΜΑΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον γνωστό από το χώρο των αναβάσεων, «Κανέλλο», να είναι ο τυχερός της βραδιάς.

Την εκδήλωση κάλυψε η Cosmote TV, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, προβάλλοντας τους Ελληνικούς αγώνες.

Απονομές 2023 10

Απονομές 2023 8

Απονομές 2023 9

Η ΟΜΑΕ θέλει να ευχαριστήσει το Κτήμα Domaine Καρράς που φιλοξένησε την Τελετή Βράβευσης των νικητών των Πρωταθλημάτων - Κυπέλλων και Επάθλων του έτους 2023.
Φωτογραφίες: Photoshop Company

Γραφείο Τύπου

Last modified on Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 20:45