06172024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:56

Σεμινάριο Κριτών | Λαμία | 20-21 Απριλίου 2024 Featured

Σεμινάριο Λαμία 1

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  στην Ελλάδα, ανακοινώνουν το Σεμινάριο Στελεχών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (ΠΕΛ) το διήμερο 20 και 21 Απριλίου.

Το Σάββατο 20 Απριλίου το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10:30. Η διδασκαλία και παρουσίαση του θεωρητικού μέρους θα γίνει από τις 11:15 έως τις 15:30 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γραπτή εξέταση των υποψήφιων νέων κριτών. Από τις 17:00 έως τις 18:30 θα λάβει χώρα το επιμορφωτικό σεμινάριο πιστοποιημένων κριτών και η γραπτή επαναπιστοποίησή τους.

Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 21 Απριλίου αρχικά θα γίνει το σεμινάριο παροχής βασικών πρώτων βοηθειών (10:30-11:30) και από τις 12:00 έως τις 14:30 θα διεξαχθεί η πρακτική εκπαίδευση νέων και παλαιών πιστοποιημένων κριτών σε προσομοίωση ειδικής διαδρομής, με συμμετοχή αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Σεμινάριο Λαμία 2

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ. 

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) - η οποία ύλη μπορεί να βρεθεί, για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».