07232024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 15:03

Σεμινάριο νέων κριτών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού | Αθήνα | 28-29 Σεπτεμβρίου 2024 Featured

Omae news

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών Αγώνων Αυτοκινήτου, που θα διεξαχθεί στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το τελευταίο σεμινάριο που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα για τη φετινή χρονιά.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η διδασκαλία και η παρουσίαση του θεωρητικού μέρους του σεμιναρίου από τους εκπαιδευτές της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η γραπτή εξέταση των υποψήφιων νέων κριτών.
Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα η πρακτική εκπαίδευση των νέων κριτών σε προσομοίωση ειδικής διαδρομής, με συμμετοχή αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ.
Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) - η οποία ύλη μπορεί να βρεθεί, για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Last modified on Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 15:05