04222024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 15:00

Τελετή Απονομής Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου Β. Ελλάδος 2015


Σε πολύ θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάσκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη Τελετή Απονομής των Κυπέλλων και Επάθλων στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων της Β. Ελλάδος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, όλοι σχεδόν οι βαρυνόμενοι αθλητές καθώς πολλά από τα στελέχη των Σωματείων της ευρύτερης περιοχής, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες της ημέρας.
Στον καθιερωμένο εναρκτήριο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, μίλησε για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν τα στελέχη της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του σπορ, εξήγησε κάποιες από τις ασυμβατότητες του Αθλητικού Νόμου με το σπορ του αυτοκινήτου, ενώ αναφέρθηκε και στις άδικες βολές, τις αστήριχτες καταγγελίες και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται η Ομοσπονδία τον τελευταίο καιρό, από άτομα που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν πως ο μόνος τρόπος για να πάει το άθλημα μπροστά στη χώρα μας είναι η καλή θέληση και η συνεργασία.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να συζητήσουν διάφορα επιμέρους οργανωτικά θέματα των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 οι αγώνες της Βορείου Ελλάδος σημείωσαν σημαντική αύξηση σε αριθμό συμμετεχόντων της τάξεως του 20%, σε αντίθεση με τη συνολική μείωση των συμμετοχών σε πανελλήνια κλίμακα λόγω της οικονομικής κρίσης. Ευχή όλων είναι η τάση αυτή να συνεχιστεί και φέτος. Ήδη οι ενδείξεις είναι θετικές αφού ο πρώτος αγώνα καρτ της χρονιάς στην Αττική φιλοξένησε 8 αγωνιζόμενους από τη Β. Ελλάδα, ενώ θετικά σχόλια υπάρχουν και για την προκήρυξη του Επάθλου Drift Β. Ελλάδος, που εισήλθε φέτος για πρώτη φορά στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ομοσπονδίας.

Last modified on Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 15:06