03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 17:59

Ο Φώτης Σωτηρόπουλος στο International KZ2 Super Cup

Συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό ταξίδι του 18χρονου οδηγού που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Karting.
Μετά τη θετική του εμφάνιση στην Γαλλία, ο Φώτης Σωτηρόπουλος συνεχίζει την Ευρωπαϊκή του διαδρομή, στην πίστα Pro Kart Raceland, στο Wackersdorf της Γερμανίας από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου.
Ο πίνακας συμμετεχόντων του διεθνή αγώνα, αφού ελέγχθηκε από τις εθνικές λέσχες, ανακοινώθηκε επίσημα από της CIK-FIA και περιλαμβάνει 118 οδηγούς που προέρχονται από 23 χώρες. Προφανώς λοιπόν, ο συναγωνισμός αναμένεται και πάλι πολύ υψηλός, για τον Έλληνα οδηγό, και η διάκριση ίσως ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με τον περασμένο Ιούλιο στη Γαλλία.
Η πίστα του Wackersdorf, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται 150 χλμ. βόρεια του Μονάχου, θεωρείται μια από τις πλέον απαιτητικές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έχει μήκος 1.190 μ. και περιλαμβάνει 14 στροφές διαφόρων καμπυλοτήτων.  
Ο Φώτης Σωτηρόπουλος, θα αναχωρήσει για τη Γερμανία αμέσως μετά τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ώστε να προλάβει να εξοικειωθεί με την πίστα, ενώ η προσπάθειά του για την μέγιστη δυνατή διάκριση στον αγώνα, θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, με τους Τελικούς κάθε κατηγορίας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πίνακας Συμμετοχών

Περισσότερες πληροφορίες: www.cikfia.com/competitions/cik-calendar/2017/wackersdorf/competition-guide.html

 

Last modified on Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 18:03