08212019Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 11:08

Στο Ράλλυ Κύπρου η Nissan Rally Team Χαλκιάς Featured

Η Nissan Rally Team Χαλκιάς θα αγωνιστεί στο Cyprus Rally 2019 με το Micra PROTO, οδηγό τον Θέμη Χαλκιά και συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα. Ο αγώνας, θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC), στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Μέσης Ανατολής καθώς και στο Κυπριακό πρωτάθλημα Ράλλυ.

Η βάση του αγώνα και το service park θα βρίσκονται στην Λευκωσία ενώ οι ειδικές διαδρομές θα διεξαχθούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Χορηγοί της ομάδος για τον αγώνα μέχρι στιγμής είναι η Profarm Φαρμακαποθήκη, τα Bee Cera φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας και βεβαίως η NISSAN Χαλκιάς.

Ο Θέμης Χαλκιάς δηλώνει: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους θα αγωνιστούμε με το Micra PROTO σε αγώνα Ράλλυ και μάλιστα σε αυτόν της Κύπρου με τις γρήγορες χωμάτινες ειδικές διαδρομές και τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό των τοπικών και όχι μόνο συνδυασμών. Στόχος μας είναι να εξοικειωθούμε ακόμα περισσότερο με το νέο μας αγωνιστικό αυτοκίνητο, να σημειώσουμε ανταγωνιστικούς χρόνους και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα.”

Αγώνας: Cyprus Rally
Τοποθεσία: Κύπρος
Ημερομηνίες: 27-29/09/2019
Οδηγός: Θέμης Χαλκιάς
Συνοδηγός: Λεωνίδας Μαχαίρας
Αυτοκίνητο: NISSAN Micra PROTO
Ομάδα: NISSAN Rally Team Χαλκιάς