03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 16:38

Rallye Monte Carlo 2021: Ικανοποίηση για τους Παυλίδη-Harryman

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23/1 η παρουσία των Νίκου Παυλίδη-Allan Harryman στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο! Το πλήρωμα της Step Racing σημείωσε και στις ειδικές της τρίτης ημέρας ανταγωνιστικούς χρόνους, όμως η εγκατάλειψη τους την Παρασκευή τους στέρησε το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τελευταίο σκέλος.

Ένας ιδιαίτερος κανονισμός του Ράλλυ Μόντε Κάρλο επιτρέπει μόνο στα 50 ταχύτερα πληρώματα τη συμμετοχή τους στις ειδικές διαδρομές της τελευταίας ημέρας και η ποινή που δέχτηκαν οι Παυλίδης – Harryman την Παρασκευή τους έριξε εκτός «50αδας». «Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα από τη φετινή 5η συμμετοχή μας στον αγώνα», δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας με το νέο Peugeot 208 Rally4, όμως η άτυχη στιγμή μας την Παρασκευή μας στέρησε τη χαρά του να ολοκληρώσουμε για ακόμα μια φορά τον αγώνα».

Όσον αφορά στο σκέλος του Σαββάτου ο Θεσσαλονικιός οδηγός δήλωσε: «Οι ειδικές διαδρομές του τρίτου σκέλους ήταν γεμάτες πάγο και μας δυσκόλεψαν πολύ. Οδηγήσαμε αρκετά σβέλτα καταφέρνοντας να σημειώσουμε έναν τέταρτο κι έναν πέμπτο χρόνο στην κατηγορία μας το πρωί. To απόγευμα, παρά το γεγονός ότι η οδήγηση μας ήταν ακόμη καλύτερη, ήμασταν πιο αργοί αφού, ξεκινώντας πιο πίσω από τον ανταγωνισμό αντιμετωπίσαμε ισχυρή χιονόπτωση, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας.» 

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το νέο Peugeot 208 Rally4 που είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον «πρόγονο» του, και με αυτό το αυτοκίνητο θα ξαναπροσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μας προσέφερε ένα άψογο αγωνιστικό, τους πλοηγούς μας Δημήτρη Αμαξόπουλο και Δημήτρη Κουμποτή που έκαναν και φέτος δουλειά υψηλού επιπέδου και όλους τους φίλους των αγώνων που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας!»

Το πλήρωμα της Step Racing πρόβαλλε στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο το Σωματείο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σκοπός του οποίου είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στη δωρεά μυελού των οστών που τόσο έχουν ανάγκη κάποιοι συνάνθρωποι μας.

Το πλήρωμα της ομάδας μας μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο σκέλος, ταξίδεψε όμως κανονικά στο Μονακό και θα καταταγεί στην τελική κατάταξη του αγώνα όπως προβλέπει ο κανονισμός του Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε μας στο facebook: https://www.facebook.com/StepRacing/ 
και ενημερωθείτε για τις δράσεις του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»:https://www.oramaelpidas.gr 

[Δελτίο Τύπου Step Racing]