10252020Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 15:32

Η Seajets στηρίζει την ελληνική αποστολή στο FIA Hill Climb Masters!

 

Με συνοδοιπόρο τη Seajets ξεκινάει σήμερα το ταξίδι της ελληνικής αποστολής για το Sternberk της Τσεχίας και το FIA Hill Climb Masters.

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν και τα 5 ελληνικά αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο 2ο FIA Hill Climb Masters, το οποίο διοργανώνεται στο Sternberk της Τσεχίας στις 8-9 Οκτωβρίου, βρίσκονται ήδη καθ' οδόν. Αυτό το όμορφο ταξίδι της ελληνικής αποστολής η οποία, πέραν του Μάριου Ξανθάκου που έχει οριστεί ως Αρχηγός, αποτελείται (αλφαβητικά) από τους Γιώργο Αργυρίου (Mitsubishi Lancer EVO IX), Σπύρο Βοργιά (Peugeot 106 S16), Γιώργο Κεχαγιά (Ford Sierra RS 500), Παναγιώτη Λιώρη (Ford Escort WRC) και Γιάννη Πλάγο (Honda Civic Type-R), θα στηρίξει χορηγικά η Seajets, πιστή σε ένα ακόμη ραντεβού της με μια σημαντική δραστηριότητα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η κωμόπολη του Sternberk έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους 139 οδηγούς από 17 διαφορετικές χώρες, που θα αγωνιστούν στη διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων η οποία χρησιμοποιείται για την ανάβαση από το 1905. Σημειώνεται, πως η Ελλάδα θα συμμετάσχει και στο Nations Cup, όντας μία από τις 14 συνολικά χώρες που έκαναν χρήση του δικαιώματος να δηλώσουν 4 οδηγούς σε αυτή την ξεχωριστή κατάταξη.

Οι 5 Έλληνες οδηγοί ξεκινούν, με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) και της Seajets, το ταξίδι προς μια μοναδική εμπειρία που θα ωφελήσει τόσο τους ίδιους όσο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας, ο οποίος θα είναι παρών σε μια σημαντική διεθνή αγωνιστική εκδήλωση που φέρει τη σφραγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Συμμετοχές

Συμμετοχές (Nations Cup)

Συμμετοχές (Ανά Χώρα)

Last modified on Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 12:18