03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 12:57

Η παρουσία των αθλητών της Λ.Α.Βόλου στους αγώνες του διημέρου 6-7 Μαΐου

Το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" (Λ.Α.Β.) εκπροσωπήθηκε από 4 αθλητές σε 3 διαφορετικούς αγώνες, την 3η Ανάβαση Νιγρίτας, την 4η Ανάβαση Ζακύνθου και τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη Λακωνίας, πετυχαίνοντας καλά αποτελέσματα.

 

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που απέστειλε το Σωματείο:

"Στο βάθρο οι Αθλητές της Λ.Α. Βόλου σε Αναβάσεις και Karting

Ικανοποιημένοι είναι οι Αθλητές του Αθλητικού Σωματείου "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" (Λ.Α.Β.) που το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, συμμετείχαν στην κυριολεξία απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος σε αγώνες Αναβάσεων και Kart.
Ξεκινώντας από τη Βόρεια Ελλάδα και την Νιγρίτα Σερρών, όπου άνοιξε η αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κώστα Βασταρδή με το Citroen Xsara στην κλάση Formula Saloon Turbo-2. Το Σάββατο στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά σημείωσε τον πρώτο χρόνο της κλάσης και την Κυριακή του αγώνα κατέκτησε τελικά την 2η θέση. Επόμενος αγώνας στην Νότια Ελλάδα και το νησί της Ζακύνθου, όπου φιλοξένησε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Ο Μίλτος Αγγλόπουλος με Mitsubishi Evo 6 κατέκτησε και αυτός την 3η θέση στην κλάση Formula Saloon Turbo.

Και από τα αυτοκίνητα περνάμε στα Kart, με τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting στην Σπάρτη. Εδώ οι κατηγορίες είναι ανάλογα με την ηλικία του αθλητή ή τις τεχνικές προδιαγραφές του καρτ. Το αγωνιστικό βάπτισμα του πυρός έκανε η Εύη Σταφυλοπάτη με (Praga-Rotax) που κατέλαβε τελικώς την τέταρτη θέση, παρόλο τους πόνους στο αριστερό πλευρό, πίσω από την επίσης νεαρή και πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Μαρία Φλώρου. Όσον αφορά την κατηγορία ΚZ3 ο Ραφαήλ Ζουμπουρλής (Saganas Team, CRG-TM) κατέκτησε την 2η θέση."

   

Last modified on Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 14:09