03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 15:35

Συμμετοχή Ο.Μ.Α.Θ. στην Ανάβαση Ελασσόνας 2017

Με πληθώρα συμμετοχών ολοκληρώνεται το κύπελλο αναβάσεων της Βορείου Ελλάδας η γειτονική ανάβαση Ελασσόνας. Φυσικά ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα δηλώνοντας δυναμικά παρόν με πέντε συμμετοχές. Οι τρεις από αυτές είναι στην κατηγορία 1440-1600 κ.εκ. όπου οι Πατατούκος Κώστας με Suzuki Ignis και Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 θα συνεχίσουν να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες με τον πρώτο να τρέχει πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα και τον δεύτερο να κοιτάζει πρωτίστως την προσωπική του βελτίωση στους χρόνους.

 
Φαβορί για τη νίκη στην κατηγορία είναι ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift με τον πρωτοπόρο του κυπέλλου να θέλει να σφραγίσει την κατάκτηση του στην Ελασσόνα.

Από μία συμμετοχή μετράει ο Ο.Μ.Α.Θ. στην Formula Saloon με τον Δημήτρη Μπερτζέμη στα ατμοσφαιρικά με BMW M3 E36 να θέλει να συνεχίσει ένα σερί δύο νικών στην συγκεκριμένη κατηγορία παρόλη την απειρία του στην συγκεκριμένη ανάβαση και με τον Γρηγόρη Κορίνθιο στα Turbo να θέλει να δει το Seat Leon Cupra R με λυμένα τα προβλήματα νεότητας ώστε κυνηγήσει μία καλή επίδοση.

 

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλη επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Last modified on Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 15:44