06162024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 14:39

GP και Drift Χανίων: Συμμετοχές

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Μάλεμε Χανίων, Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης και Αγώνας Πλαγιολίσθησης με τη συμμετοχή 27 οδηγών.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (ΑΣΑΧ) και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα περάσματα των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στον αγώνα GP, καθώς και τις θεαματικές πλαγιολισθήσεις των αυτοκινήτων του Drift. 

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, η έναρξη θα γίνει το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στις 11:00 με το GP που συγκέντρωσε 19 συμμετοχές, ενώ λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 13:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας Drift. Σημειώνεται, ότι η αγωνιστική εκδήλωση της Κυριακής αποτελεί τον 1ο φετινό αγώνα του ομώνυμου τοπικού Επάθλου στο πλαίσιο των αγώνων Πλαγιολίσθησης, ενώ επίσης αποτελεί τη δεύτερη συνάντηση του τοπικού Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης (GP).

Χορηγός του αγώνα είναι το Arcana Show Club. Για ακόμη μια φορά, η Anek Lines/Blue Star Ferries είναι Χορηγός Μετακίνησης των αθλητών, ενώ καταλυτική είναι η βοήθεια που παρέχεται προς την Οργάνωση από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, το Ασθενοφόρο της Κλινικής Τσεπέτη και τον Δήμο Πλατανιά.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ΜAX Fm, Νέα Τηλεόραση, Ράδιο Φάρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr και τα Σεληνιώτικα Νέα.

 

Συμμετοχές

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 17:47