04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 19:23

Valvoline Π.Π. Αναβάσεων: 101 συμμετοχές στην Πορταριά!

Με 101 πολύ αξιόλογες συμμετοχές θα διεξαχθεί η 38η «Ι.ΚΤΕΟ Βόλου» Ανάβαση Πορταριάς, 5ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018, το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου.

Η Ανάβαση, που διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, περιλαμβάνει μια από τις πολύ τεχνικές διαδρομές του θεσμού - λόγος για τον οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των οδηγών και επιφυλάσσει κάθε χρόνο πλούσιο θέαμα.

Οι Ομάδες Ν και Α δίνουν δυναμικό παρόν με 36 αυτοκίνητα συνολικά και υποσχέσεις για έντονες μάχες με τα χρονόμετρα, ενώ οι Ομάδες Ε και Formula Saloon μετρούν 35 συμμετέχοντες, και όπως πάντα θα ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους περάσματα σε ήχο και θέαμα.

Φυσικά υπάρχουν και τα αυτοκίνητα Drift, 9 στον αριθμό, τα οποία θα ανέβουν κυριολεκτικά με το πλάι! Στην κατηγορία των Ιστορικών δήλωσαν συμμετοχή 8 αγωνιζόμενοι, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο.

Οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου δίνουν για μια ακόμη φορά βροντερό παρών, με συνολικά δώδεκα (12) συμμετέχοντες.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου ξεκινούν στις 12:00 και η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή στις 10.00. Και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης.

Να σημειωθεί, πως για ακόμη μια χρονιά οι Τοπικοί Φορείς στηρίζουν την διοργάνωση του αγώνα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Μέγας Χορηγός του αγώνα είναι το Ι.ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ και Χορηγοί το Portaria Hotel & SPA και η Honda - Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Υποστηρικτές του αγώνα είναι οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Unil Opal Δεληκούρας, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, Ζαγορίν, Τόρης- Χατζή Ανταλλακτικά Αυτ/των, Giusto Cafe, Πυρασφάλεια Center, Επιγραφές Gold Silk, Renault Καλατζής, Manollo café.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες Ταχυδρόμος, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Θεσσαλία και οι Αstra TV, motori.gr, time2rally.gr, goalpost.gr, Power 100.2 fm, Αutomotopatras.gr, Rallycar.gr, Kανάλι 1 90,4fm, Attica TV, e-volos.gr, Ράδιο Marconi και voliotaki.blogspot.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ (Θησέως 27 τηλ & fax: 24210.55339), όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά (τηλ.: 6947156759) και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα (τηλ.: 6944590640). www.lavolos.gr – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η «38η Ι.ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ Ανάβαση Πορταριάς» πατάει γκάζι και σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μοναδικό θέαμα!

Συμμετοχές