02202020Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 21:52

Valvoline Π.Π. Αναβάσεων: Στο βουνό των Κενταύρων!

Σε μια από τις πιο τεχνικές και γραφικές διαδρομές του «μετακομίζει» αυτό το Σαββατοκύριακο το Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018, στο Πήλιο, για την «Ι.ΚΤΕΟ Βόλου» 38η Ανάβαση Πορταριάς - 5ο γύρο του φετινού θεσμού.

Πέραν της διαδρομής καθαυτής, το προσεχές διήμερο επιφυλάσσει συναρπαστικό θέαμα χάρη και στον εντυπωσιακό αριθμό των 101 συμμετοχών. Οι θεατές θα απολαύσουν τους αγωνιζόμενους των κατηγοριών Α, Ν και Ε, τα εκρηκτικά αυτοκίνητα της Formula Saloon, τις άκρως θεαματικές πλαγιολισθήσεις των εννέα αυτοκινήτων Drift, τα Ιστορικά αυτοκίνητα - καθώς και την 4η φετινή αναμέτρηση του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, στο οποίο οι νικητές κρίνονται στα δέκατα του δευτερολέπτου.

Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από το γνωστό τμήμα 3,1 χιλιομέτρων προς ο χωριό Πορταριά, με αφετηρία λίγο πιο πάνω από την διασταύρωση Σταγιατών της Ε.Ο. Βόλου - Πορταριάς. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.

Το πρωί του Σαββάτου 8/9 θα διεξαχθεί (08:00-11:00) ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στη Πορταριά. Μία ώρα αργότερα, στις 12:00, θα ξεκινήσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές των αγωνιζόμενων. Την Κυριακή 9/9 το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα θα ξεκινήσει στις 10:00. Θυμίζουμε ότι και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης.

Πρόγραμμα Αγώνα

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Διαδρομή Αγώνα

Συμμετοχές