03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 13:27

1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία ΑΟΛΑΠ: Λίγοι και Καλοί

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 22 Ιουνίου, η 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία της ΑΟΛΑΠ για το 2019. 17 συμμετέχοντες έδωσαν το παρών και προσέφεραν άπλετο θέαμα, σε μια βραδιά που έτυχε να «τρέχουν» άλλες 10 πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Νομό Ηλείας. Ο μικρός αριθμός συμμετοχών επέτρεψε όμως παράλληλα την ομαλότερη διεξαγωγή της δεξιοτεχνίας, με γρήγορη ροή, δεδομένης και της ζέστης που επικρατούσε η οποία θα ήταν κουραστική από ένα σημείο και μετά.

Στο τέλος, ο πρόεδρος Μιχάλης Αποστολόπουλος ανακοίνωσε το Έπαθλο Δεξιοτεχνίας ΑΟΛΑΠ για το 2019, το οποίο θα απαρτίζεται από τρείς νυχτερινές δεξιοτεχνίες, με τις άλλες δύο να λαμβάνουν χώρα στις 24 Αυγούστου και στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.  Στα αποτελέσματα τώρα:

Στην Ν1 την παράσταση έκλεψαν ο Γιώργος Κοτρέτσος με Nissan Micra και ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος με Mazda MX-5, σε μια μάχη στο ίδιο δευτερόλεπτο με τελικό νικητή το“outsider” Micra. Τρίτος ο Χρήστος Ασημακόπουλος με Peugeot 106, εντυπωσίασε με τα περάσματα του και αν απέφευγε μια ποινή στο πρώτο σκέλος σίγουρα θα ήταν πιο ψηλά. Στην ίδια κατηγορία διαγωνίστηκε και η μοναδική γυναίκα οδηγός, η Ελένη Χαρμπάλη με Mazda MX-5. Έδειξε τον δρόμο για την επόμενη δεξιοτεχνία, δείχνοντας πως δεν έχει σημασία το φύλο και πως όλοι έχουν θέση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Στη Κατηγορία Ν2, νικητής το φαβορί από τη Τρίπολη, Χαράλαμπος Κοττής με Peugeot 206 πραγματοποιώντας και τον άτυπο καλύτερο χρόνο ημέρας, με δεύτερο τον αδερφό του Βασίλη Κοττή με το ίδιο αυτοκίνητο. Μας τιμούν κάθε φορά με τη συμμετοχή τους και ενθουσιάζουν με τους χρόνους και τα περάσματα τους. Τρίτος, ο Μιχάλης Ροδόπουλος με Toyota Corolla, έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από εκείνον.

Στην κατηγορία Ν3 εντυπωσίασαν όλοι οι οδηγοί με τα μεγάλα μεταξόνια. Νικητής ο Αντρέας Θεοδωρόπουλος με Audi 80 χειρίστηκε με μαεστρία το αυτοκίνητο, με δεύτερο τον Παναγιώτη Λαθουρά με Ford Focus ο οποίος κατέβασε εντυπωσιακά τον χρόνο του στο δεύτερο σκέλος κατά 4 δευτερόλεπτα. Τρίτος ο Βασίλης Μαραγκός με Opel Vectra, κράτησε στο ίδιο δευτερόλεπτο και τα δύο του περάσματα, επιδεικνύοντας σταθερότητα παράλληλα με εντυπωσιακά περάσματα. Αξίζει να αναφέρουμε και τον Τριαντάφυλλο Μαργέτη στην τέταρτη θέση, που ταξίδεψε από την Αθήνα με την πανέμορφη BMW’87 και οδήγησε υποδειγματικά.

Στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και την κατηγορία R1, νικητής ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος με Peugeot 106 και δεύτερος ο Φίλιππος Ανδρικόπουλος επίσης με 106 ο οποίος έδωσε μάχη για την πρωτιά, κατεβάζοντας εντυπωσιακά τον χρόνο του στο δεύτερο σκέλος. Στην τρίτη θέση ο νεαρός Χρήστος Κουφός με ToyotaStarlet φάνηκε να προσαρμόζεται από σκέλος σε σκέλος και σίγουρα θα δούμε αρκετά από εκείνον στο μέλλον.

Στην κατηγορία R2, μοναχικός «καουμπόι» ο Αντρέας Αδαμόπουλος με ένα μοναδικόντριφτάδικο LADA εντυπωσίασε με τα περάσματα του χωρίς να ισιώσει πουθενά.

Τέλος, στην κατηγορία R3, πρώτος ο Γιώργος Καφετζής με μία πανέμορφη ντριφτάδικη Toyota Celica, προσέφερε θέαμα αλλά και πολύ καλούς χρόνους. Στην δεύτερη θέση με BMW 630, ο Διονύσης Γιαννιώτης μας ήρθε από τη Ζάκυνθο χωρίς να κοιτάει τα χρονόμετρα αλλά διασκεδάζοντας όλο το κοινό με τα περάσματα του σε μεγάλες γωνίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε επίσης τους διαγωνιζόμενους που κάποιοι ταξίδεψαν κι από την Αθήνα για να έρθουν καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του._Γραφείο Τύπου ΑΟΛΑΠ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ