03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 13:35

Θεαματική «αυλαία» για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019, μετά και την διεξαγωγή της 3ης Νυχτερινής Δεξιοτεχνίας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.  Οι 25 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην μάχη με τα χρονόμετρα και τις ασκήσεις ακριβείας καθώς και 40 αθλητές συνολικά δήλωσαν «παρών» στο Έπαθλο φέτος.

Στην Ν1 μεγάλος νικητής της Δεξιοτεχνίας καθώς και του Επάθλου, με 35 βαθμούς, αναδείχθηκε ο Χρήστος Ασημακόπουλοςτου ΑΣΜΑΝΗ με Peugeot 106. Σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Γεώργιος Κοτρέτσος επίσης από το ΑΣΜΑΝΗ, με NissanMicra. Η «κόντρα» ήταν μεγάλη καθώς και στο Έπαθλο τερμάτισε στην 2η θέση με 30 βαθμούς. Στην 3η θέση της Ν1 ο Ηρακλής Τζοϊτης με CitroenSaxo, βρέθηκε στη «μάχη» με τον Κωνσταντίνο Αναστόπουλο στην 4η θέση επίσης με CitroenSaxo, της ΑΟΛΑΠ αμφότεροι. Βαθμολογικά όμως εξασφάλισε ο Αναστόπουλος την 3η θέση στο Έπαθλο με 27 βαθμούς και την 4η αντίστοιχα ο Τζοϊτης με 21.

Ακολούθησαν στην 5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα οι Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρόπουλος Ιωάννης, ο οποίος και βρέθηκε στην 5η θέση του Επάθλου με 16 βαθμούς και στην 6η Θέση του επάθλου η Χαρμπάλη Ελένη με 10 βαθμούς. Μεγάλοι άτυχοι οι δικοί μας Σπύρος Κολόκας και Νικόλαος Παπαχριστόπουλος με CitroenAX αμφότεροι, που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.

Στην Ν2 η κυριαρχία των Κοττέων της StartLine με το Peugeot 206 καλά κρατεί. Με απόλυτο χρόνο ημέρας και επάθλου, 1ος ο Χαράλαμπος Κοττής με 2ο τον Βασίλειο Κοττή. Αντίστοιχη και η κατάταξη τους στο Έπαθλο, με 27 Βαθμούς ο Χαράλαμπος και 20 ο Βασίλης Κοττής. Στην 3η θέση στην Δεξιοτεχνίακαι το έπαθλο με 20 βαθμούς βρέθηκε ο δικός μας Φώτιος Αλεξανδρόπουλος, που κρίθηκε στο νήμα με τον Βασίλειο Κοττή, καθώς λόγο ισοβαθμίας λήφθηκαν υπόψιν οι χρόνοι από τις προηγούμενες δεξιοτεχνίες. Στην 4η θέση ο Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος, επίσης με SkodaFabia και με 14 Βαθμούς ο Μιχαήλ Ροδόπουλος της ΑΟΛΑΠ να ακολουθεί με 10 Βαθμούς.

Μάχες και στην Ν3, με τους Αντρέα Θεοδωρόπουλο του ΑΣΜΑΝΗ και Audi 80 και τον Στέφανο Χριστοδουλόπουλο της ΑΟΛΑΠ και ToyotaCarina, να «παλεύουν» για την 1η θέση. Νικητής στην Δεξιοτεχνία αναδείχθηκε ο Θεοδωρόπουλος που όμως για έναν βαθμό βρέθηκε 2ος στο έπαθλο και στην 1η θέση βρέθηκε ο Χριστοδουλόπουλος.
Στην 3η θέση και της Δεξιοτεχνίας και του Επάθλου, ο δικός μας Παναγιώτης Λαθουρής με FordFocusκαι στην 4η θέση ο Βασίλης Μαραγκός του ΑΣΜΑΝΗ με OpelVectra. Στην 5η θέση της Δεξιοτεχνίας βρέθηκε ο Νικόλαος Βασιλόπουλος της ΑΟΛΑΠ με Peugeot 207. Στην αντίστοιχη θέση του επάθλου ο Τριαντάφυλλος Μαργέτης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τελευταία Δεξιοτεχνία.

Στα αγωνιστικά και συγκεκριμένα στην R1, ο πολυνίκης του επάθλου Στέφανος Χριστοδουλόπουλος, με Peugeot 106 στη συγκεκριμένη κατηγορία, βρέθηκε μπροστά από τον Νικόλαο Βαρώτσο επίσης με Peugeot 106. Στην 3η θέση ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος του ΑΣΜΑΝΗ και4ος ο Χρήστος Τζαμάλης, με Peugeot 106 αμφότεροι. Για το έπαθλο πρώτος αναδείχθηκε ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος με 30 βαθμούς, 2ος ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος με 23 Βαθμούς, 3ος ο Νικόλαος Βαρώτσος με 22 βαθμούς, 4ος ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος με 14 βαθμούς, 5ος ο Χρήστος Τζαμάλης με 12 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Χρήστο Κουφό που δεν κατάφερε δυστυχώς να παρευρεθεί.

Στην R3 με μία συμμετοχή ήταν ο Αντρέας Θεοδωρόπουλος, που όμως εντυπωσίασε με τους χρόνους, δεδομένου και του μεγέθους του Audi 80.

Απονεμήθηκαν έπαθλα καθώς και πλούσια δώρα που προσέφεραν επιχειρήσεις του Νομού Ηλείας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019 και ιδιαίτερα τον μεγάλο Χορηγό «Ρεκτιφιέ Χριστοδουλόπουλος». Χωρίς εσάς τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τα λόγια είναι περιττά για την απίστευτη φιλοξενία της πίστας RaceSPPark και του Αργύρη Τσούλου. Χίλια ευχαριστώ είναι λίγα και δίνουμε ραντεβού για το 2020._Γραφείο Τύπου ΑΟΛΑΠ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ