04172024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 12:44

Το Σάββατο 23 Μαΐου αρχίζει το "Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ" Rotax MAX Challenge

Στις κατηγορίες Micro ΜΑΧ και Mini ΜΑΧ οι κινητήρες διατίθενται με κλήρωση!

H φιλοσοφία της Rotax Hellas, η οποία εφαρμόστηκε στους αγώνες karting και πιο συγκεκριμένα στο Rotax MAX Challenge, από το 2000 έως και σήμερα είναι η απόλυτη ισονομία για τους οδηγούς της απόδοσης και του κινητήρα που χρησιμοποιούν.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των κινητήρων Rotax, η σταθερή, ίση και απροβλημάτιστη λειτουργία-απόδοση θεωρούνται ως δεδομένο. Η ελληνική αντιπροσωπεία των κορυφαίων Αυστριακών κινητήρων, Rotax Hellas, στον φετινό θεσμό Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge εξασφαλίζει επιπλέον τη μέγιστη και ίση απόδοση τους. Για τις κατηγορίες Micro ΜΑΧ και Μini ΜΑΧ διαθέτει ''σφραγισμένους'' κινητήρες έναντι ενοικίου.

Τη διαφορά πλέον θα τη δημιουργεί ο πιλότος με το ταλέντο του, τη σωστή προετοιμασία και την ικανότητα του μέσα στην πίστα. Παράλληλα εξασφαλίζει στον οδηγό, δηλαδή στον γονέα μία σημαντική οικονομία από την στιγμή που δεν τον αναγκάζει να προβεί στην αγορά του κινητήρα. Έτσι με ένα σασί, αφήνοντας στην άκρη τον κινητήρα των δοκιμών μπορεί να συμμετάσχει στις μικρές κατηγορίες επί ίσοις όροις!

Η Rotax Hellas, προχωρά με γνώμονα πάντα την εξέλιξη του karting στην χωρά μας. Ήδη με το πρόγραμμα ''Επανεκκίνηση του Karting στην Ελλάδα'' που θα ''τρέξει'' την αγωνιστική σεζόν του 2021, με αγώνες και τοπικά Έπαθλα σε Σέρρες, Χανιά και Αθήνα, ο πρώτος αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη , ο οποίος κάνει πρεμιέρα στη Κρήτη στις 23 Μαίου.

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει για το Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge όπου στις κατηγορίες Micro MAX / 8 hp (7–10 ετών) και Mini MAX /15 hp (9–12), οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν κινητήρες, τους οποίους θα διαθέτει με κλήρωση η Rotax Hellas!

Έτσι οι μικροί πιλότοι που θα γεμίσουν τις κατηγορίες στην πίστα των Χανίων θα έχουν την συγκέντρωσή τους μόνο στην οδήγησή! Η Rotax Hellas θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό με τον καλύτερο τρόπο.

H Rotax καλλιεργεί στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους οδηγούς τη δημιουργική διάθεση, την άμιλλα και την υπευθυνότητα προσφέροντας ηθική ικανοποίηση με την συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της.

Ελάτε στον αγώνα των Χανίων, σε μία από τις καλύτερες πίστες της Ελλάδας, την Pista Park, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία

Για την κράτηση κινητήρα: https://rotaxshop.gr/index.php?route=product/product&path=226&product_id=1755 

Για τη δήλωση συμμετοχής:
https://www.e-omae-epa.gr/athleteracepart.aspx 

Μείνετε συντονισμένοι σε πρώτο χρόνο στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και σε δεύτερο στα Χανιά όπου αρχίζει το φετινό ταξίδι του Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge!