04242024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 12:51

"Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος" Rotax MAX Challenge Final - Όλα για τους Πρωταγωνιστές

Στο Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge Final GR και σε όλες τις κατηγορίες ξεχωριστά, Μicro MAX, Mini MAX, Junior MAX, Senior MAX, DD2 MAX και DD2 MAX Masters (με την προϋπόθεση πως οι συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία θα έχουν μέσο όρο 8 οδηγούς) θα κληρωθεί από ένας καινούργιος κινητήρας Rotax 125 Evo MAX, σύνολο 5 ή 6 κινητήρες, μεταξύ των συμμετεχόντων.

Σε κάθε συμμετοχή τους οι οδηγοί θα παίρνουν από την Rotax Hellas, δύο ή ένα κωδικό. Με όσους κωδικούς συγκεντρώσει ο κάθε οδηγός και με την προϋπόθεση πως συμμετέχει στον I.KTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge Final GR 2021 (στον τελικό δεν θα δοθούν κωδικοί) θα συμμετέχει σε κλήρωση ανάλογα με την κατηγορία του, όπου ο τυχερός θα κερδίσει ένα κινητήρα Rotax Evo MAX.

Το Πρόγραμμα αγώνων Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge GR 2021, αρχίζει! Ο πρώτος αγώνας του μακροβιότερου αγωνιστικού θεσμού karting στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής! Το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου, στην πίστα ''Pista Park'' των Χανίων ανοίγει η αυλαία για το ταξίδι στο όνειρο. Ο αγώνας αυτός σε βάζει στο παιχνίδι, δύο (2!!!) κωδικοί θα δοθούν σε κάθε συμμετέχοντα για την τελική διεκδίκηση ενός κινητήρα ανά κατηγορία!

Για δηλώσεις συμμετοχής:
https://www.e-omae-epa.gr/athleteracepart.aspx