04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 16:05

Το «Ράλλυ Καίτη Kυρίτση» σε 15 ημέρες (3-4/11)!

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα οι Δηλώσεις συμμετοχής για το Ράλλυ Καίτη Κυρίτση (3-4 Νοεμβρίου 2018) και είναι έντονο το ενδιαφέρον από τους αγωνιζόμενους. Θυμίζουμε ότι το Ράλλυ Καίτη Κυρίτση είναι ο τελευταίος γύρος του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος (Ράλλυ Κορίνθου) και ο 3ος αγώνας για το Κύπελο Χώματος & το Πρωτάθλημα Χώματος Ιστορικών (Μαύρο Ρόδο).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τους παραπάνω αγώνες, Κορίνθου με 6 Ειδικές Διαδρομές ή Μαύρο Ρόδο με 4 Ε.Δ. Οι συμμετοχές κλείνουν την Παρασκευή 26 Οκτώβρη. 

Ενώ απομένουν 15ημέρες μέχρι την εκκίνηση οι εργασίες για την βελτίωση των Ειδικών Διαδρομών συνεχίζονται. Σημαντική είναι η υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων που συμμετέχει ενεργά στην Διοργάνωση.

Το πρόγραμμα
Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων. Την οργάνωση υποστηρίζουν η Ηatcar AE, το Korinthian Palace , το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ.

Για την επικοινωνία φροντίζουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ , τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα , οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm,JustFm & EcoRadio , η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews ,KorinthosNews , KorinthosTV, Streetlife, Sfedona ,MoriasNews,PeloponnisosNews & Klife.

Για περισσότερη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallykorinthou.gr