03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:10

Ράλλυ Καίτη Kυρίτση: Με 44 συμμετοχές

Στο Ράλλυ Καίτη Κυρίτση και στις 2 εξαιρετικές διαδρομές του επέλεξαν να αναμετρηθούν με το χρόνο 44 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, στον αγώνα της Κορίνθου, τον τελευταίο γύρο του 54ου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, αλλά και του Κυπέλλου Χώματος.

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοέμβρη στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι οι ειδικές διαδρομές Κλένια & Χιλιομόδι που είναι σε ιδανική κατάσταση για να φιλοξενήσουν τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς.

Στην ανατομία των συμμετοχών, για το Πρωτάθλημα δηλώσαν 22 πληρώματα με την παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου να ξεχωρίζει. Στο Κύπελλο θα αγωνιστούν 14 πληρώματα και στον αγώνα των ιστορικών 8.

Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 και ώρα 15:30 με τον έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E. και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στον πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη (Πανεπιστήμιο).

Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια, και αφού διανύσουν 71,04 χλμ για το πρωτάθλημα (3Χ2 Ε.Δ) και 47,66χιλ για το Κύπελλο θα τερματίσουν στις 16:13 στην Κόρινθο.

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων.
Την οργάνωση υποστηρίζουν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ.
Για την επικοινωνία φροντίζουν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm, JustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews,KorinthosNews, KorinthosTV, Streetlife, Sfedona, MoriasNews, PeloponnisosNews & Klife.

Για περισσότερη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallykorinthou.gr 

Πίνανας Συμμετοχών

Last modified on Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:14