04222024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 10:59

Ράλλυ Κένταυρος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ θα συνεχιστεί στις 4-5 Ιουνίου στο πανέμορφο Πήλιο, με τη διεξαγωγή του πρώτου ασφάλτινου γύρου της φετινής χρονιάς.

Ο λόγος για το Ράλλυ Κένταυρος, που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος Ράλλυ και αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγώνων ράλλυ ειδικότερα. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" (Λ.Α.Β.) και άπαντες αναμένουν έναν θεαματικό αγώνα σε γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές. Σημειώνεται, πως ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου και της ΠΕ Μαγνησίας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα.

Η φετινή έκδοση του Ράλλυ Κένταυρος δε διαφοροποιείται από παλαιότερες χρονιές, αφού διατηρεί τα δυνατά στοιχεία που είχε και στο παρελθόν. Οι διαδικασίες που αφορούν στον αγώνα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 4 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικοί Ελέγχου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου, από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 20:30, θα διεξαχθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση. Την Κυριακή 5 Ιουνίου, θα αντηχήσουν στο βουνό των Κενταύρων οι ήχοι από τους κινητήρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, με την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου να γίνεται στις 09:00 από τον Βόλο. Έπειτα, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην πρώτη από τις 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές του αγώνα, την γνωστή "Αλυκόπετρα" που έχει μήκος 11 χιλιομέτρων, ενώ εν συνεχεία θα αγωνιστούν στο δημοφιλές και απαιτητικό "Καράβωμα" των 17,8 χιλιομέτρων, για να ολοκληρώσουν το σκέλος με την ειδική διαδρομή "Κισσός", που έχει μήκος 9 χιλιομέτρων.  Ο τερματισμός, θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 14:30. 

Ο χώρος του ενδιάμεσου Service θα βρίσκεται στα Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγριόλευκες, ενώ το Αρχηγείο του αγώνα θα στεγάζεται στο Ξενοδοχείο Park, που βρίσκεται στον Βόλο. Επίσης, υποστηρικτής της  εκδήλωσης θα είναι και ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, με τις ειδικές διαδρομές του αγώνα να περνούν σε ποσοστό 80%, εντός των ορίων του.

Χορηγός του αγώνα η Aegean Καραλής.

 

Πληροφορίες: 24210 55339, 6947156759, 6944590640

Ιστοσελίδα: www.lavolos.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:

1. Εκτυπώνοντας την φόρμα δήλωσης συμμετοχής η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα και αποστέλλοντας την με FAX στο 24210 55339.

2. Καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης, μετά τις 19:00.

3.Τηλεφωνικά στο 24210 55339.

* Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο τραπέζης.

 

Δήλωση συμμετοχής

Συμπληρωματικός κανονισμός

Πρόγραμμα

Ωράριο

Χάρτης

Λογότυπο αγώνα

Last modified on Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 16:18