04222024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 10:26

22ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος: Συμμετοχές

 

Το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος θα συνεχιστεί στις 21-22 Μαΐου, με το 22ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος, που συγκέντρωσε 20 συμμετοχές.

Ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος, διοργανώνεται όπως πάντα από το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας" (Λ.Α.Βέροιας). Η φετινή εκδοχή του αγώνα έχει τη μορφή σπριντ, αφού το Σωματείο κατανοώντας απόλυτα την δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε, επέλεξε έναν μικρότερο αλλά ταυτόχρονα πιο οικονομικό αγώνα, τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για την ίδια την Οργάνωση.

Έτσι  τα 20 πληρώματα που θα συμμετάσχουν, θα αγωνιστούν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή Κουστοχώρι που έχει μήκος 14,1 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα το συνολικό αγωνιστικό μήκος του αγώνα να είναι μόλις 42,3 χιλιόμετρα, τη στιγμή που η απλή διαδρομή μεταξύ τερματισμού και εκκίνησης, είναι μόλις 3 χιλιόμετρα.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από την πλευρά του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, το Ράλλυ Θερμαϊκού, θα συνεχιστεί και στο Ράλλυ Φίλιππος, αφού θα υπάρχει εκ νέου μετάδοση διαδικτυακά διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην εκκίνηση, το μέσο και τον τερματισμό της ειδικής διαδρομής. 

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα την Κυριακή 22 Μαΐου, θα πρέπει να συνδεθείτε στο www.soaave.gr. 

 

Πρόγραμμα

Συμμετοχές

Χάρτης

Λογότυπο αγώνα

 

Last modified on Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 11:25