04272024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 15:14

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΟΜΑΕ στους Γ. Δελαπόρτα και Σ. Μουστάκα

Η ΟΜΑΕ απευθύνει ολόθερμα συγχαρητήρια στον Γιώργο Δελαπόρτα και τον Σπύρο Μουστάκα. Η δεύτερη θέση που κατέκτησαν στο Ιστορικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο 2018 ήταν ένα παγκόσμιας κλάσεως επίτευγμα πολύ μεγάλης δυσκολίας, στην οποία οι δύο Έλληνες αθλητές αντεπεξήλθαν με το ταλέντο τους και με πολύ σκληρή δουλειά κατά την πολύμηνη προετοιμασία τους.

Παράλληλα, ήταν μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στο διεθνές αγωνιστικό στερέωμα, ανεξαρτήτως θεσμού και εποχής. Και αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα με δεδομένο ότι επετεύχθη στον δημοφιλέστερο αγώνα Ιστορικών αυτοκινήτων του κόσμου σε μια εποχή που βρίσκει την Ελλάδα εγκλωβισμένη στην εσωστρέφειά της.

Ο Γιώργος Δελαπόρτας και ο Σπύρος Μουστάκας απέδειξαν ότι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά ξεπερνούν ακόμα και τις πιο δυσεπίλυτες δυσκολίες, και με την επιτυχία τους στο 21ο Ιστορικό Μόντε Κάρλο έθεσαν ένα ευγενές παράδειγμα. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας εκφράζει τη χαρά της και τους απευθύνει τα θερμά συγχαρητήριά της.


Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΟΜΑΕ

Last modified on Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 20:01