03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 13:17

Γιώργος Καφαντάρης: Μέσω P.Ι.C.K. στο Sarno

Γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 2008 και εμφανίστηκε στους αγώνες karting για πρώτη φορά τo 2016. Πέρσι έγινε υπερπρωταθλητής κατακτώντας δύο Πανελλήνιους τίτλους στην mini και mini β! καθώς και το έπαθλο στην Rotax Micro Max. Eίναι ο Γιώργος Καφαντάρης μαθητής της πρώτης Γυμνασίου πλέον.

Ως οδηγός αγώνων karting ξεκίνησε από την Ακαδημία του Γιώργου Λαζαράκου και κατόπιν μέχρι και σήμερα δουλεύοντας σκληρά με τον Γιάννη Αντωνιάδη (Ray Motorsports) έχει καταφέρει να εντυπωσιάζει. Το 2019 κατέκτησε το Rotax Max Challenge Hellas 2019 και πήρε το εισητήριο για τον Παγκόσμιο τελικό του θεσμού! Στο Rotax Max Challenge Grand Finals, στην ''Ολυμπιάδα'' του karting που θα γίνει στην πίστα του Sarno, στη Νάπολη στις 19 με 26 Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Καφαντάρης θα έχει την δεύτερη διεθνή του συμμετοχή, προερχόμενος από μία συστηματική προετοιμασία.

Ο δρόμος για την Ιταλία είναι μακρύς για τον Γιώργο Καφαντάρη και περνά από την Πάτρα. Στην ''πίστα'' της πλατείας Αγίου Γεωργίου όπου εκεί ο μικρός Πρωταθλητής θα υπερασπιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου την πρώτη θέση στο βάθρο που είχε κατακτήσει στο περσινό P.i.C.K. Μετά τον αγώνα στη Αχαϊκή πρωτεύουσα ο Γιώργος Καφαντάρης με την Ελληνική σημαία στις αποσκευές του θα ταξιδέψει για Νάπολη!