03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 17:46

Έτοιμη η Centaurus Racing Team για τους διαγωνισμούς Formula Student 2019!

Η Centaurus Racing Team, έπειτα από πορεία 10 χρόνων με πολλές διακρίσεις στους διάφορους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος, είναι έτοιμη πλέον και για τις φετινές προκλήσεις του Formula Student - αυτή την φορά με πρωταγωνιστή το μονοθέσιο Αμφίων.

Είναι το επόμενο βήμα μετά την περσινή χρονιά, κατά την οποία η ομάδα έλαβε μέρος στο FSUK στην ιστορική πίστα του Silverstone στην Αγγλία, καταφέρνοντας να κατακτήσει την 1η θέση στο Design Event, τη 2η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η θέση στο Business Plan Presentation, ανάμεσα σε 35 χώρες από όλο τον κόσμο.

Έτσι και φέτος, η CRT είναι έτοιμη και θέτει το πήχη ακόμα πιο ψηλά, συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Τσεχίας με στόχο για άλλη μια φορά την καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη. 

«Είναι μεγάλη μας τιμή που και φέτος θα συμμετέχουμε στους παγκόσμιους διαγωνισμούς αυτή τη φορά με τον Αμφιων. Ο Αμφίων είναι το τελευταίο μας λειτουργικό μονοθέσιο του οποίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια τον Μάρτιο στον Βόλο. Από τότε η ομάδα μας προετοιμάζεται τόσο για τα στατικά αγωνίσματα των διαγωνισμών αλλά και για τα δυναμικά κάνοντας δοκιμές για να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή επίδοση του αυτοκίνητου. Την Δευτέρα αναχωρούμε για τον πρώτο διαγωνισμό αυτόν της Ιταλιας, επόμενος σταθμός είναι ο πιο δύσκολος διαγωνισμός στον κόσμο, αυτός της Γερμανίας, και τέλος είναι ο διαγωνισμός της Τσεχίας που εκεί και τελειώνει το ταξίδι μας στις 18 Αυγούστου. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο μήνα αλλά ευχόμαστε η όλη κούραση να βγει σε ένα καλό αποτέλεσμα», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ομάδας.

Η Centaurus Racing Team αποτελείται από προπτυχιακούς φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στόχος της είναι η μελέτη και η κατασκευή πλήρως λειτουργικών αγωνιστικών μονοθέσιων τύπου Formula με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή στον μεγαλύτερο διαγωνισμό φοιτητών μηχανικών τον Formula Student, όπου διαγωνίζονται τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ομάδα μας, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook Centaurusracingteam, είτε στο site της ομάδας https://centaurusracing.gr/ 
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Last modified on Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 17:55